Residential:living Container by Studio. Ho Design

Studio. Ho Design Shares The Living Container Residential

Studio. Ho Design, the designer of the award winning project Studio. Ho Design's Living Container Residential says, Black walnut wood is picked as the material to match the ceiling and wall in the public areas,combining the sleek figure of soft furnitures to present the fineness and gracefulness of space, while applying light walnut wood to the master bedroom has imparted cosiness and relaxation to the private space.The integral space combines both mature, minimalism and a hint of vibrancy, a gentle mixture of Yin and Yang. .

Residential:living Container by Studio. Ho Design Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=61055

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to DXGN Design Journal homepage.

Design Award
Copyright © 2010 - 2018 DXGN Design Journal - dxgn.org - All Articles